Aanmelden 2021

Save the date: Dinsdag 24 augustus, woensdag 25 augustus en donderdag 26 augustus

Vakantiespelen Pannerden organiseert een alternatief programma, voor dit jaar doen we voor één keer alles anders.
Dit mag de pret niet drukken! Het wordt weer een feestje voor de kinderen van de basisschool. Beleef drie avontuurlijke dagen met leuke spelletjes, sport en spel in de buitenlucht.

Alle basisschoolkinderen vanaf 4 jaar mogen meedoen aan de Vakantiespelen. Kinderen van groep 1 t/m 6 doen mee aan het dagprogramma. Uit elke klas hebben we een aantal vrijwilligers nodig om de dagen te organiseren. Geef bij opgave van uw kind door welke dag u kunt helpen.
U kunt bij het inschrijven van uw kind op het vrijwilligersformulier uw keuze aanvinken. Kinderen van groep 7 en 8 gaan mee op kamp. Dit jaar gaan de kinderen op kamp in eigen dorp.
Ook dit jaar worden de Vakantiespelen weer mogelijk gemaakt door het bestuur, kampbestuur, sponsoren en vrijwilligers.

Kosten:

Dagprogramma: € 22,50 per kind, Kamp: € 30,00 per kind.

Aanmelden kan online van 12 mei t/m 12 juni 2021 via de link hieronder. Meld u uw kind aan via Stichting Leergeld de Liemers stuur dan een e-mail aan vkspannerden [at] gmail.com

Mocht het bestuur van de VKS Pannerden besluiten de vakantiespelen van 2021 door omstandigheden of regelgeving van de overheid niet door te laten gaan, dan krijgt u het volledige bedrag op uw rekening teruggestort. In verband met de planning kunt zelf kosteloos annuleren tot 30 juni 2021. U kunt onze nieuwsberichten lezen op Facebook, Instagram of op onze website www.vkspannerden.nl

Aanmelden voor de Vakantiespelen 2021 klik hier!