Dagprogramma 2018

Vanaf groep 1 kunnen kinderen meedoen met de dagactiviteiten. Dit wil zeggen dat ze overdag naar de activiteiten komen, maar ’s avonds en ’s nachts gewoon lekker thuis zijn. De oudere kinderen gaan op kamp. Maar ook overdag is er genoeg te beleven. Tijdens de week van de vakantiespelen is er vanalles te doen voor jong & oud.

Een klein overzicht;

Maandag;
Op maandag worden er altijd allerlei leuke activiteiten georganiseerd. gedeeltelijk in en om de schutterstent en soms ook op locatie. Zo zijn we vorige jaren naar kasteel Doornenburg, en de Forellenvijver geweest. Op maandag worden de kampkinderen uitgezwaaid.

Dinsdag;
Dinsdag staat in het teken van knutselen en spelletjes. We blijven in Pannerden en vermaken ons om en in de schutterstent van schutterij Claudius Civilis. Er worden deze dag meestal 3 of 4 knutsels gemaakt. Er is een grote stormbaan en er wordt meestal een  speurtocht gehouden. Zo is er voor iedereen iets te doen.

Woensdag
De woensdag is al jaren de welbekende brandweerdag. Daarnaast wordt er een sportdag georganiseerd. De halve dag zijn de kinderen aan de dijk te vinden. Dan mogen ze een ritje maken met de brandweerwagen en kunnen vervolgens van de grote waterglijbaan. De andere helft van de dag zijn ze bij de sportdag voor spelletjes en sportactiviteiten in het gekozen thema van dat jaar.

Donderdag;
Op donderdag gaan we ergens heen. Het uitje! We gaan naar een dierentuin, een grote speeltuin of soms een pretpark. Net wat er dat jaar is bedacht en geregeld. Met de bus rijden we met alle kinderen en leiding richting de eindbestemming en eenmaal daar kunnen alle groepjes hun eigen weg gaan. Op donderdag wordt de lunch meestal geregeld, dus die hoeven de kinderen dan niet mee te nemen. Het belooft altijd een hele leuke dag te worden.

Vrijdag;
Veiling-Vrijdag. Vrijdag’s worden de knutselwerken van de maandag/dinsdag te koop aangeboden. Er zijn ook allerlei lekkernijen te verkrijgen en er wordt opgetreden door kamp en alle groepjes. De vrijdag is echt de afsluiting van deze heerlijke week. Alle opa’s, oma’s, papa’s en mama’s zijn welkom. Zo kunnen we er samen echt een succesvol jaar van maken. Dit jaar staat de vrijdag in het teken van een Theater Café.