Dagprogramma

Vanaf groep 1 kunnen kinderen meedoen met de dagactiviteiten. Dit wil zeggen dat ze overdag naar de activiteiten komen, maar ’s avonds en ’s nachts gewoon lekker thuis zijn. Groep 1 t/m 5 kan alleen meedoen aan het dagprogramma, groep 6 mag kiezen of ze met het dagprogramma meedoen of op kamp gaan. Groep 7 en 8 mogen mee op kamp. De deelnemers van kamp vertrekken maandagochtend met de bus en komen donderdagmiddag terug. Vrijdag doen ze mee aan een leuke afsluiting in de schutterstent. 

Een klein overzicht van het dagprogramma van groep 1 t/m 6 ;

Maandag;
Op maandag worden er altijd allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Gedeeltelijk in en om de schutterstent en soms ook op locatie. Zo zijn we vorige jaren naar kasteel Doornenburg, en de Forellenvijver geweest. Op maandag worden de kampkinderen uitgezwaaid.

Dinsdag;
Dinsdag staat in het teken van knutselen en spelletjes. We blijven in Pannerden en vermaken ons om en in de schutterstent. Er wordt deze dag lekker gespeeld en geknutseld. .

Woensdag
De woensdag is al jaren de welbekende brandweer/sportdag. De halve dag zijn de kinderen aan de dijk te vinden. Dan mogen ze een ritje maken met de brandweerwagen en kunnen vervolgens van de grote waterglijbaan. De andere helft van de dag zijn ze bij de sportdag voor spelletjes en sportactiviteiten in het gekozen thema van dat jaar.

Donderdag;
Op donderdag gaan we ergens heen. Het uitje! We gaan met zijn allen in de bus naar een dierentuin, een grote speeltuin of soms een pretpark. Op donderdag wordt de lunch meestal geregeld, dus die hoeven de kinderen dan niet mee te nemen. Het belooft altijd een hele leuke dag te worden.

Vrijdag;
Vrijdag’s worden de knutselwerken van de maandag/dinsdag te koop aangeboden. De kinderen kunnen met een knipkaart hun knutselen ophalen en lekkers kopen. Er wordt opgetreden door kamp en alle groepjes. De vrijdag is echt de afsluiting van deze heerlijke week. Alle opa’s, oma’s, papa’s en mama’s zijn welkom. Voor iedereen is er wat lekkers te koop. Om alvast opbrengst op te halen voor het volgende jaar organiseren wij een loterij met diverse leuke prijzen.