Ons bestuur

Ons Bestuur

Even Voorstellen: Ons Bestuur en Kampcomité

We willen graag de gezichten achter ons bestuur en kampcomité kort aan jullie voorstellen. 

  • Voorzitter: Fanny Vreman
  • Penningmeester: Marieke Reijmer

Bestuursleden
Dory Reijmer, Anniek Reijmer, Denise Bongers, Monique Cornelissen, Lieke Kamps en Patty Wezendonk.

We zijn een divers gezelschap van vrouwen met verschillende talenten en achtergronden, maar we delen allemaal dezelfde passie voor het creëren van leuke en leerzame momenten voor de kinderen.

Naast ons bestuur hebben we ook een toegewijd kampcomité dat zorgt voor de geweldige kampervaringen voor de kinderen.

Leiders kamp:
Isa Vermaas, Fabiënne Peters, Frank Roelofs, Devin Terheardt, Sidney vd Ley, Juul Wezendonk, Nienke Reijmer en Shanna Roelofs.

Organisatoren Sportdag: Lieke Kamps.

Organisatoren Brandweerdag: Brandweer Pannerden.

Bestuursleden

Penningmeester

Mijn naam is Marieke Kersten, 38 jaar, en ik woon in Pannerden met mijn man Tom en onze kinderen Loes, Mies en Huub.
Ruim 7 jaar geleden deed ik voor het eerst mee met de Vakantiespelen als groepsleiding voor onze oudste. Het was een vrolijke week vol plezier voor de kinderen. Aan het einde van die week werd ik gevraagd om penningmeester te worden, en ik was meteen enthousiast. We hebben een fijn bestuur en zijn vanaf oktober bezig met de voorbereidingen.
Ik hoop dat we nog vele jaren een fantastische week voor alle basisschoolkinderen uit Pannerden mogen organiseren!

Marieke Kersten

Algemeen bestuurslid

Hoihoi!
Mijn naam is Anniek Reijmer en ik ben 26 jaar oud! Al jaren doe ik mee als groepsleider bij de vakantiespelen en sinds 2022 zit ik ook bij het bestuur als algemeen bestuurslid! Ik houd mij vooral creatief bezig met de dinsdag en woensdag en ben in de week enthousiast bezig om het kinderen en vrijwilligers zo leuk mogelijk te maken!

Zie ik je ook bij de volgende vakantiespelen?

– Anniek Reijmer

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Patty Wezendonk, 26 jaar, en ik woon sinds kort in Lobith. Vroeger deed ik als kind mee aan de Vakantiespelen, later als groepsleiding, en sinds 2022 als algemeen bestuurslid. Ik vind het geweldig om creatief bezig te zijn en de kinderen een fantastische vakantieweek te bezorgen. Mijn enthousiasme kan ik goed kwijt in de voorbereidingen, en het is gezellig om met ons energieke team een leuke week te organiseren. Ik hoop nog een aantal jaren mee te helpen en uiteindelijk het stokje door te geven aan de volgende enthousiasteling.

Patty Wezendonk