Stichting Vakantiespelen Pannerden.

De Vakantiespelen Pannerden is een stichting die door vrijwilligers wordt begeleid. Het hele jaar rond is het bestuur bezig met het voorbereiden van de activiteiten die in de zomer plaats vinden.

De inschrijvingen starten meestal in maart en moeten voor mei binnen zijn. Dan zijn er ook leiders nodig. Volwassenen, maar ook jeugdleiding. Daarvoor wordt ook altijd een oproep gedaan. Gelukkig waren er afgelopen jaar genoeg vrijwilligers om alle groepjes te kunnen begeleiden.

De opbouw begint altijd een maand voor de daadwerkelijke vakantie spelen week. Er wordt erg veel werk verzet en ook hiervoor is de vakantie spelen afhankelijk van vrijwilligers. Vrijwilligers van alle leeftijden komen het bestuur versterken door te schilderen, knippen, plakken en ballonnen op te blazen.

Vorig jaar stonden de vrijwilligers in de krant;

Bestuursleden

Voorzitter: Fanny Vreman Penningmeester: Marieke Kersten Secretaris: Elles Meulenbeek Bestuursleden: Iris Joosten, Dory Reijmer, Sjouke Drost Leiders kamp: Maureen Cornelissen, Lotte Janssen, Kirsten Peters, Yara Sommers, Wout Aarntzen, Noud Terhaerdt, Cas Cornelissen, Stan Jansen. Organisatoren Sportdag: Wesley Bruns, Kevin Bruns, Janny van der Ley, Sydney van der Ley, Melanie Bruns. Organisatoren Brandweerdag: Brandweer Pannerden.

Read more ...

Contact

Om in contact met ons te komen kunt u ons het beste per email bereiken. v k s p a n n e r d e n @ g m a i  l . c o m In de week van de vakantiespelen zijn we telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: Fanny Vreman, 06-54922001

Read more ...