Stichting Vakantiespelen Pannerden

De Vakantiespelen Pannerden is een stichting die door vrijwilligers wordt geleid. Het hele jaar rond is het bestuur bezig met het voorbereiden van de activiteiten die in de zomer plaats vinden.

De inschrijvingen starten meestal in maart en moeten voor mei binnen zijn. Wanneer u uw kind opgeeft is het fijn als u zelf ook een bijdrage levert in de vorm van vrijwilligerswerk. Om een veilige en fijne week voor de kinderen te kunnen organiseren hebben we vele handen nodig!

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en vind je het leuk om deze vrolijke week mee te maken? Geef je dan snel op door hier te klikken. Leuk om te weten is dat je deze uren in veel gevallen op school kan opgeven als sociale/ maatschappelijke stage!

De opbouw begint altijd een maand voor de daadwerkelijke vakantie spelen week. Er wordt veel werk verzet en ook hiervoor is de vakantie spelen afhankelijk van vrijwilligers. Vrijwilligers van alle leeftijden komen het bestuur versterken door te schilderen, knippen, plakken en ballonnen op te blazen.

Bestuursleden

Voorzitter: Fanny Vreman Penningmeester: Marieke Kersten Secretaris: Jildou Mekelenkamp Bestuursleden Dory Reijmer, Denise Woutsma, Anniek Reijmer, Denise Bongers en Patty Wezendonk. Leiders kamp: Isa Vermaas, Fabiënne Peters, Frank Roelofs, Devin Terheardt, Sidney vd Ley, Juul Wezendonk, Nienke Reijmer, Eva Wezendonk, Shanna Roelofs Organisatoren Sportdag: Wesley Bruns, Kevin Bruns, Melanie Bruns, Sjouke Drost. Organisatoren Brandweerdag: Brandweer...

Read more ...

Contact

U kunt ons per email bereiken. v k s p a n n e r d e n @ g m a i  l . c o m In de week van de vakantiespelen zijn we telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: Fanny Vreman, 06-54922001

Read more ...