Vrijwilliger bij de Vakantiespelen

Kan jij goed met kinderen omgaan en wil jij een steentje bijdragen aan de maatschappij?
Dan ben je nu op het juiste adres!

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen met het verzorgen van de Vakantiespelen in Pannerden. De Vakantiespelen bestaat dit jaar 54 jaar en om dit voort te zetten hebben wij jou nodig!

Wat kun je verwachten als vrijwilliger bij de Vakantiespelen?
Wij hebben verschillende categorie├źn waarin je kunt helpen als vrijwilligers. Dit geldt voor de kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar. De dagen zijn vanaf dinsdag 6 augustus t/m vrijdag 9 augustus 2024.

 • Hoofdleiding (18+)
  Als hoofdleiding geef je leiding aan een groep kinderen, ongeveer 10 kinderen per groep tijdens de vakantie week. Het is belangrijk dat je de kinderen goed begeleid en voor ze zorgt. Dit doe je met 2 hoofdleiding en 2 jeugdleiding.
 • Jeugdleiding (12+)
  Als jeugdleiding ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van een groepje kinderen. Het is belangrijk dat je de kinderen goed in de gaten houdt en dat je als jeugd ook veel betrokken bent met de kinderen door samen de spelletjes te doen. Dit doe je samen met 2 hoofdleiding en 2 jeugdleiding.
 • Spelbegeleider (12+)
  Als spelbegeleider sta je bij een spel en leg je de kinderen uit wat ze moeten doen. Dit doe je meestal een ochtend en- of middag deel op dinsdag. Er is altijd hoofdleiding bij de groepjes voor het geval de kinderen meer ondersteuning nodig hebben bij het spel. Dit hoef je dit uiteraard niet alleen te doen.

Goed om te weten als leiding

Het is belangrijk om goed te zorgen voor de kinderen die in jou groepje zitten, maar neem ook zeker een oogje in het zeil als je ziet dat kinderen in andere groepjes meer begeleiding of verzorgd moeten worden.

Denk hierbij aan:

 • Toilet bezoek
 • Genoeg eten en drinken
 • Insmeren met zonnebrand (indien nodig)
 • Eventuele allergie├źn

Het is belangrijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben tijdens de Vakantieweek. Probeer zoveel mogelijk om alle kinderen te betrekken met spelletjes en tijdens de pauzes.

Alles mag en niks moet!

Ben jij enthousiast geworden om als vrijwilliger aan de slag te gaan?
Voor vragen stuur een mail naar ons mailadres: vkspannerden@gmail.com
of stuur ons een bericht via Facebook.

Klik op de link hieronder als je wilt aanmelden als vrijwilliger!

https://shop.vkspannerden.nl/

Wij geven een maand van te voren een informatie avond voor alle vrijwilligers,
dit laten wij jou weten als de datum definitief bekend is.

Als kind heb ik vroeger ook mee gedaan aan de Vakantiespelen,
dit vond ik super leuk en daarom wil ik dit ook graag voort zetten voor de volgende generaties.

Patty